Arbeid, Passie & Strijd

Wedstrijdverslagen 1e

Pupil van de week
sc Angelslo - Erica '86 (Dylano Boer)
sc Angelslo - NKVV (Niek Harms)

Emmen, 16 september 2017
sc Angelslo gaat door in de Beker

sc Angelso is er in geslaagd bovenaan te eindigen in de 1e  ronde van de K.N.V.B. Beker door gelijk te spelen tegen Onstwedder Boys. De wedstrijd begint gelijkwaardig met hier en daar een kansje voor beide ploegen. Toch is het Angelslo die op voorsprong komt, Haso Garazlic komt van links en zet strak voor en Gezim Luli schiet hard binnen 1-0   Even daarna is de wedstrijd voor Harm Jan Wilzing van Onstwedde al vroeg voorbij , in een onschuldig duel met Dragan Sladagovic loopt hij een hoofdwond op die gehecht moet worden. Onstwedder Boys wordt sterker en Angelslo is wat slordig in de aannames en keuzes en de kansen worden groter voor Onstwedder maar toch weet Angelslo achterin stand te houden. In de 2e  helft is Onstwedder Boys de iets betere ploeg met prima verzorgd voetbal maar het resulteert niet in doelpunten. Toch komt de ploeg op een 1-1 door een strafschop. Nino Pitta begaat een lichte overtreding en scheidrechter Ebeltjes wijst naar de stip en Gerwin de Wijk schiet prima binnen. In de 75e  minuut had Onstwedder Boys op voorsprong kunnen komen maar de bal raakt de paal. Ook Angelslo kreeg de kans om de wedstrijd te beslissen maar Tugay Yalcin schoot voor open doel net naast in de 87e  minuut.

Al met al een sportieve wedstrijd van beide kanten die terecht eindigt in een gelijk spel.

Emmen, 23 september 2017
sc Angelslo wint ruim van Erica`86
sc  Angelslo zet vanaf de aftrap direct druk op Erica en de ploeg van  trainer André Steenhuis krijgt gelijk in de 2e minuut al een kans maar  Rick Zondag mist. In de 8e minuut is het Gezim Luli die een 100% kans  naast schiet. Angelslo is beter maar ook Erica krijgt goede kansen maar  Wilco Koopman stuit twee keer op Jarno Brands die goed stond te keepen.  In de 16e minuut krijgt Angelslo een strafschop die door  Ali Arslan  goed wordt ingeschoten. Na hier en daar wat kansjes voor beide teams is  het rust. In de 2e helft wordt Angelslo alsmaar sterker en Erica kan  niet meer bijbenen maar toch is het weer spits Koopman die gevaarlijk op  de lat schiet. In de 54e minuut komt Jeroen de Vries door en zet Ali  Arslan vrij voor de goal 2-0. Rick Zondag breekt door in de 56e minuut  en hij zet  Gezim Luli vrij voor keeper Werring  en hij schiet 3-0 In de  62e minuut is het alweer raak als Gezim Luli weer scoord uit een  voorzet van Ali Arslan 4-0. Bij Erica was het beste er af en Angelslo  speelt de wedstrijd rustig uit. Toch valt er in de 75e minuut de 5-0  voor sc Angelslo als Gezim Luli schiet en de bal via Frank Roethof in  het doel beland. Een goed begin van de competitie voor sc Angelslo die  nu al wordt gezien als titelkandidaat . 

Pupil van de week: Dylano Boer 

Wildervank, 30 september 2017
sc Angelslo wint van Wildervank
sc Angelslo weet ook de 2e competitiewedstrijd te winnen met 1-3 van  Wildervank. In een regenachtige middag zet Angelslo gelijk druk op Wildervank en krijgt direct kans om de wedstrijd te openen en in de 3e  minuut is het al raak! Rick Zondag komt goed door op rechts en zet Ali  Arslan vrij voor de goal en die schiet beheerst de 0-1 binnen. Even  later krijgt ook Wildervank een goede kans maar de bal wordt overgekopt.  Vanaf de 10e minuut krijgt sc Angelslo een reeks goede kansen maar deze worden niet benut. Wildervank speelt met veel strijd maar Angelslo is  beter en in de 12e minuut is het Gezim Luli die de 0-2 voor zijn rekening neemt na een lange pass van Nino Pitta die wordt doorgekopt  door Rick Zondag. Dan wordt het wat rommelig aan beide kanten en het is  Wildervank die vlak voor rust op een 1-2 komt door een goal van Stefan  Wijngaard. Na de thee is sc Angelslo ook de betere ploeg en krijgt veel  kansen en Wildervank probeert op de counter de gelijkmaker te maken maar  het is Angelslo dat de wedstrijd beslist in 1-3 in de 60e minuut.  Mikail Avci komt goed door op het middenveld en na een steekbal kan Rick Zondag strak voorzetten en is het spits Frank Roethof die beheerst  scoort. Een belangrijke overwinning voor sc Angelslo in een overigens sportieve wedstrijd met veel inzet aan beide kanten.
 

Veendam, 7 oktober 2017
sc Angelslo te sterk voor Veendam 1894
sc Angelslo weet ook de 2e uitwedstrijd te winnen tegen Veendam 1894. De  ploeg van Andrè Steenhuis en Stephan ter Beek zet gelijk druk op Veendam  en spelen goed combinatiespel en in de 8e minuut krijgt Gezim Luli al  een kans maar hij kopt over. Veendam kan alleen maar verdedigen en komt  er niet aan te pas en schiet pas in de 17e minuut de eerste keer op  doelman Jarno Brands. Vanuit een hoekschop komt de bal bij Ali Arslan en  via een been van de tegenstander ketst de bal in het doel en Angelslo  komt terecht op voorsprong. De druk wordt opgevoerd door Angelslo en  krijgt veel kansen maar deze worden niet benut. In de 35e minuut komt SC Angelslo op 0-2 door een lange bal van Nino Pitta op Ali Arslan die  vrij voor de keeper beheerst afgeeft op Frank Roethof die de bal hoog in  het doel schiet. Na de rust is het Veendam die wat meer druk probeert  te zetten en speelt iets beter, maar Angelslo neemt al snel de wedstrijd  weer over en drukt Veendam weer terug. Er worden veel kansen gemist bij Angelslo in de 2e helft en dit geeft Veendam nog hoop en krijgt nog  twee goede kansen in de slotfase maar Jarno Brands staat goed te keepen.  In de 89e minuut is het Danny Oosterdijk die de wedstrijd beslist en  schiet 0-3 binnen nadat de keeper van Veendam een schot van Frank  Roethof los laat. Een goede overwinning voor sc Angelslo die op dit moment koploper is in de 5e Klasse. 

Wietze de Jong.
 

Emmen, 14 oktober 2017
sc Angelslo wint met 6-1 van NKVV
Onder  veel belangstelling van publiek,media en Wethouder Jan Bos werd er  afgetrapt op Sportpark Meerdijk Noord in een wedstrijd die in het teken  stond van de Regenboogweek. Angelslo begint weer sterk aan de wedstrijd  en zet NKVV meteen vast op eigen helft. In de 1e minuut is het al raak,  Emiel de Vries zet Ali Arslan vrij voor de keeper en hij schiet strak binnen. NKVV kan niets anders dan verdedigen op dat moment en in de 5e  minuut is het weer Ali Arslan die scoort op een steekbal van Emiel de  Vries. Angelslo blijft drukken en als Abe de Jong in de 17e minuut Ali  Arslan aanspeelt zet deze Dragan Sladagovic vrij voor het doel en hij schiet 3-0 binnen. NKVV krijgt hier en daar ook wat kleine mogelijkheden  maar weet niet te scoren. In de 20e minuut is het al 4-0 als Danny Oosterdijk de bal krijgt en de Keeper van NKVV omspeeld en rustig  intikt. In de 26e minuut is het NKVV die toch scoort als de verdediging  van sc Angelslo even niet oplet. 4-1. Maar sc Angelslo gaat door en Ali  Arslan krijgt de bal en geeft deze netjes af op Danny Oosterdijk die vlak voor rust de 5-1 binnen schiet. In de 2e helft speelt NKVV iets  beter en krijgt dan ook wat meer kansjes om te scoren maar toch is het Danny Oosterdijk die in de 60e minuut de eindstand op 6-1 zet en zijn 3e  goal maakt op aangeven van Giovanni Akgün. Een prima overwinning voor  sc Angelslo die volgende week VCG op bezoek krijgt.    

Wietze de Jong. 

Share by: