Wedstrijdverslagen 1e

Pupil van de week
sc Angelslo - Erica '86 (Dylano Boer)
sc Angelslo- VCG (Milan Kamen)
sc Angelslo - NKVV (Niek Harms)
sc Angelslo - VVAK (Naud de Roos)

  

Nieuw Balinge, 2 december 2017

Nieuw Balinge houd SC Angelslo op 3-3 ! 

De wedstrijd gaat gelijk op met kleine kansjes aan beide kanten . Angelslo speelt de bal rond en zo als verwacht speelt Nieuw Balinge lange ballen naar voren. In de 25e minuut komt Angelslo toch op voorsprong als Emiel de Vries voorzet uit een vrije bal en Haso Garazlic goed binnenkopt 0-1. Na de achterstand zet Nieuw Balinge een tandje bij en probeert de gelijkmaker te forceren en in de 49e minuut is het spits Dennis Tump de met een prachtig afstandschot de bal over Doelman Jarno Brands heen schiet 1-1. Na de rust is het beeld hetzelfde als Nieuw Balinge steeds lange ballen speelt en Angelslo rond probeert te spelen. In de 57e minuut wordt het 1-2 als Keeper Rick Kalsbeek de bal los laat en Haso Garazlic zijn 2e goal binnenschiet. Lang duurt de voorsprong voor SC Angelslo niet want in de 62e minuut is het Richard Kats die uit een voorzet Nieuw Balinge weer langszij brengt. Even later komt Angelslo weer op voorsprong door Gezim Luli die simpel de bal in de hoek schiet 2-3. SC Angelslo is beter maar Nieuw Balinge vecht en knokt met soms pittige overtredingen om de 3-3 te maken. SC Angelslo probeert de lange ballen weg te werken maar na een scrimmage in de 93e minuut is het toch Dennis Tump die de gelijkmaker op het bord zet. Al met al een echte topper uit de 5e klasse. SC Angelslo gaat over 2 weken op bezoek bij WVV die op dit moment op de 2e plaats staat. 

Wietze de Jong.   

  

Nieuwe Pekela, 18 november 2017

SC Angelslo wint nipt van Damacota.  

De wedstrijd in Nieuwe Pekela begint bizar voor SC Angelslo als Damacota al in de 4e minuut op voorsprong komt door een snelle counter en de bal binnenkant paal achter Doelman Jarno Brands ziet verdwijnen. Angelslo wordt wakker en speelt sterk maar Damacota gaat massaal terug. SC Angelslo krijgt vele kansen achtereen maar komt moeilijk tot score tegen een sterk verdedigend Damacota. In de 35e minuut is het raak voor de ploeg van Andrè Steenhuis als Dragan Sladakovic hard binnenschiet op een voorzet van Gezim Luli. In de 2e helft gaat SC Angelslo door met veel balbezit en is de betere ploeg en krijgt binnen 5 minuten enorme kansen maar deze worden allemaal gemist. Damacota kan het tempo niet aan en schiet alleen maar meer ballen naar voren. Dan eindelijk in de 63e minuut is het Danny Oosterdijk die de 1-2 binnen schiet na weer een voorzet van Gezim Luli. SC Angelslo had in de slotfase van de wedstrijd veel verder weg kunnen lopen door een zee aan kansen die niet benut werden. De doelman van Damacota die geweldig speelde wist de teller op 1-2 te houden. SC Angelslo blijft aan kop in de 5e klasse met de volle winst uit 8 wedstrijden. 

  

Meppel, 11 november 2017
FC Meppel met hakken over de sloot tegen SC Angelslo !

In de eerste knock-outronde van de beker is sc Angelslo onderuitgegaan tegen 2e klasser FC Meppel. De wedstrijd begint in hoog tempo en Meppel zet gelijk druk op Angelslo die vanaf de middellijn controleerd. Meppel laat de bal goed rond gaan maar kan nog geen vuist maken tegen sc Angelslo . Er komen wat kansen voor beide ploegen en Angelslo kan goed mee en krijgt zelfs kansen om op voorsprong te komen . In de 26e minuut is het toch FC Meppel die op 1-0 komt door een vrije bal van Hans Mansveld op 9 meter doordat keeper Jarno Brands de bal te lang vasthoud. Sc Angelslo laat in de 2e helft de tanden zien en knokt voor wat ze waard zijn en in de 60e minuut is het Danny Oosterdijk die de gelijkmaker over de keeper heen schiet. Meppel wankelt en sc Angelslo is beter en krijgt zelfs grote kansen op 1-2 maar deze worden niet gemaakt. Dan wordt het in de 70e minuut toch 2-1 voor FC Meppel als Rense van Dijk na een mooie aanval goed binnenschiet. sc Angelslo geeft niet op en als Sander van Dijk en Stan Bakker met rood worden weggestuurd drukt Angelslo door en probeert de gelijkmaker te forceren maar Meppel houd stand en gaat door naar de volgende ronde. Trainer Andrè Steenhuis kan trots zijn op zijn ploeg die prima partij bood tegen 2e klasse FC Meppel . 

  

Emmen, 4 november 2017

sc Angelslo wint ook van VVAK

In het begin van de wedstrijd is het aftasten van beide kanten en er wordt in een te laag tempo gespeeld. Maar al snel is het duidelijk dat sc Angelslo de beter spelende ploeg is. VVAK speelt lange ballen en sc Angelslo zoekt de combinatie wat resulteert in wat kleine kansjes voor beide ploegen . In de 42e minuut wordt het 1-0 als Nino Pitta de bal krijgt na een afgeslagen corner en via Dragan Sladakovic de bal in het doel schiet. Maar in de 45e minuut is het alweer gelijk als Erik Sieders de 1e goede kans voor VVAK goed binnenkopt vanuit een corner en de ruststand op 1-1 zet. Na de thee zet sc Angelslo orde op zaken en schroeft het tempo op. In de 60e minuut wordt het 2-1 door een goed ingeschoten vrije bal van Dragan Sladakovic en in de 63e minuut schiet Danny Oosterdijk de 3-1 binnen als de keeper van VVAK de bal los laat. Er volgen nog meer grote kansen voor Angelslo als het tempo omhoog gaat en VVAK niet meer mee kan. In de 75e minuut is het invaller Gezim Luli die beheerst de 4-1 binnenkopt na een vrije bal van Emiel de Vries. In de 83e minuut krijgt sc Angelslo een vrije bal op de 16 meterlijn en is het dezelfde Emiel de Vries die de eindstand op 5-1 zet door de bal prachtig over de muur van VVAK te krullen. Weer een goede overwinning voor de ploeg van Andrè Steenhuis die goede zaken doet richting de 1e periode in de 5e klasse.


Wietze de Jong.

Mussel, 28 oktober 2017

sc Angelslo moeizaam langs sv Mussel

De wedstrijd begint in hoog tempo en de strijd gaat gelijk op. Tot aan de 37e minuut zijn er hier en daar wat mogelijkheden maar er wordt niet gescoord. Dan wordt in de 38e minuut de wedstrijd stil gelegd, Dennis Huitsing van sv Mussel loopt een pijnlijke nekblessure op wanneer hij verkeerd terecht komt in een duel met Danny Oosterdijk. Als de Ambulancemedewerkers hem na een half uur van het veld halen gaat de wedstrijd verder. In de 42e minuut krijgt Robert Boels zijn 2e gele kaart en kan hij vertrekken namens scheidsrechter Jagersma die overigens prima floot . Angelslo kan in de resterende minuten van de 1e helft geen vuist meer maken en in de rust staat de teller op 0-0.

In de 2e helft komt sc Angelslo beter in hun spel en komen er kansen voor Angelslo. In de 50e minuut is het dan raak als Ali Arslan vanaf rechts voorzet en Frank Roethof hard de 0-1 binnenschiet. sv Mussel kan vanaf dat moment alleen maar de lange bal kiezen en hopen dat deze een keer goed valt. Angelslo daar in tegen blijft voetballen en in de 54e minuut is het 0-2 als Ali Arslan door komt en Danny Oosterdijk vrij voor de keeper zet en hij schiet strak binnen. In de 59e minuut wordt het 1-2 als Wim Wubs van sv Mussel de bal voor wil zetten en deze over Doelman Jarno Brands heen vliegt. Daarna zet Mussel nog een tandje bij en knokt voor wat ze waard zijn met veel inzet maar ook met pittige overtredingen.  sc Angelslo blijft opletten en de wedstrijd eindigt in een terechte overwinning tegen een hard werkend en stug sv Mussel. 

Wietze de Jong.

Emmen, 21 oktober 2017  

SC Angelslo veel te sterk voor VCG  (8-0)

De wedstrijd tegen VCG uit Geesbrug gaat in het begin nog gelijk op, maar na een minuut of 12 geeft SC Angelslo gas en VCG kan niet meer bijbenen. De eerste kans is voor Rick Zondag in de 12e minuut, maar hij raakt de paal. In de 19e minuut is het dan al raak als Ali Arslan afgeeft op Danny Oosterdijk en deze schiet 1-0 binnen. Angelslo neemt het heft in handen en VCG kan alleen maar verdedigen. In de 32e minuut is het weer Danny Oosterdijk die scoort op een pass van Emiel de Vries 2-0. Angelslo is veel beter en krijgt een zee aan kansen en na bal verlies achterin bij VCG is het Rick Zondag die Danny Oosterdijk vrij voor de goal zet en hij scoort een hattrick 3-0. Na de thee speelt Angelslo goed en verzorgd voetbal en VCG moet terug. Angelslo krijgt veel kansen. In de 60e minuut is het weer Danny Oosterdijk die de 4-0 aantekend op een prachtige voorzet van Nino Pitta. In de 70e minuut is het Rick Zondag die op links doorkomt en geeft voor op Frank Roethof en hij schiet 5-0 binnen. 3 minuten later is het alweer raak als Jeroen de Vries doorkomt op links en weer Frank Roethof in stelling brengt en ook hij scoort zijn 2e goal 6-0. Het is eenrichtingsverkeer en Angelslo valt aan en VCG verdedigd en in de 79e minuut wil Abe de Jong de bal voorzetten vanaf de linkerkant, maar niemand raakt de bal en hij vliegt zo het doel in 7-0. Angelslo krijgt nog meer kansen en in de slotfase van de wedstrijd is het Ali Arslan die met een individuele actie de teller op 8-0 zet. Een zeer ruime overwinning voor de ploeg van André Steenhuis die nu alleen aan kop gaan in de 5e klasse.

Wietze de Jong. 

Emmen, 14 oktober 2017
sc Angelslo wint met 6-1 van NKVV
Onder  veel belangstelling van publiek,media en Wethouder Jan Bos werd er  afgetrapt op Sportpark Meerdijk Noord in een wedstrijd die in het teken  stond van de Regenboogweek. Angelslo begint weer sterk aan de wedstrijd  en zet NKVV meteen vast op eigen helft. In de 1e minuut is het al raak,  Emiel de Vries zet Ali Arslan vrij voor de keeper en hij schiet strak binnen. NKVV kan niets anders dan verdedigen op dat moment en in de 5e  minuut is het weer Ali Arslan die scoort op een steekbal van Emiel de  Vries. Angelslo blijft drukken en als Abe de Jong in de 17e minuut Ali  Arslan aanspeelt zet deze Dragan Sladagovic vrij voor het doel en hij schiet 3-0 binnen. NKVV krijgt hier en daar ook wat kleine mogelijkheden  maar weet niet te scoren. In de 20e minuut is het al 4-0 als Danny Oosterdijk de bal krijgt en de Keeper van NKVV omspeeld en rustig  intikt. In de 26e minuut is het NKVV die toch scoort als de verdediging  van sc Angelslo even niet oplet. 4-1. Maar sc Angelslo gaat door en Ali  Arslan krijgt de bal en geeft deze netjes af op Danny Oosterdijk die vlak voor rust de 5-1 binnen schiet. In de 2e helft speelt NKVV iets  beter en krijgt dan ook wat meer kansjes om te scoren maar toch is het Danny Oosterdijk die in de 60e minuut de eindstand op 6-1 zet en zijn 3e  goal maakt op aangeven van Giovanni Akgün. Een prima overwinning voor  sc Angelslo die volgende week VCG op bezoek krijgt.    

Wietze de Jong. 

Veendam, 7 oktober 2017
sc Angelslo te sterk voor Veendam 1894
sc Angelslo weet ook de 2e uitwedstrijd te winnen tegen Veendam 1894. De  ploeg van Andrè Steenhuis en Stephan ter Beek zet gelijk druk op Veendam  en spelen goed combinatiespel en in de 8e minuut krijgt Gezim Luli al  een kans maar hij kopt over. Veendam kan alleen maar verdedigen en komt  er niet aan te pas en schiet pas in de 17e minuut de eerste keer op  doelman Jarno Brands. Vanuit een hoekschop komt de bal bij Ali Arslan en  via een been van de tegenstander ketst de bal in het doel en Angelslo  komt terecht op voorsprong. De druk wordt opgevoerd door Angelslo en  krijgt veel kansen maar deze worden niet benut. In de 35e minuut komt SC Angelslo op 0-2 door een lange bal van Nino Pitta op Ali Arslan die  vrij voor de keeper beheerst afgeeft op Frank Roethof die de bal hoog in  het doel schiet. Na de rust is het Veendam die wat meer druk probeert  te zetten en speelt iets beter, maar Angelslo neemt al snel de wedstrijd  weer over en drukt Veendam weer terug. Er worden veel kansen gemist bij Angelslo in de 2e helft en dit geeft Veendam nog hoop en krijgt nog  twee goede kansen in de slotfase maar Jarno Brands staat goed te keepen.  In de 89e minuut is het Danny Oosterdijk die de wedstrijd beslist en  schiet 0-3 binnen nadat de keeper van Veendam een schot van Frank  Roethof los laat. Een goede overwinning voor sc Angelslo die op dit moment koploper is in de 5e Klasse. 

Wietze de Jong.
 

Wildervank, 30 september 2017
sc Angelslo wint van Wildervank
sc Angelslo weet ook de 2e competitiewedstrijd te winnen met 1-3 van  Wildervank. In een regenachtige middag zet Angelslo gelijk druk op Wildervank en krijgt direct kans om de wedstrijd te openen en in de 3e  minuut is het al raak! Rick Zondag komt goed door op rechts en zet Ali  Arslan vrij voor de goal en die schiet beheerst de 0-1 binnen. Even  later krijgt ook Wildervank een goede kans maar de bal wordt overgekopt.  Vanaf de 10e minuut krijgt sc Angelslo een reeks goede kansen maar deze worden niet benut. Wildervank speelt met veel strijd maar Angelslo is  beter en in de 12e minuut is het Gezim Luli die de 0-2 voor zijn rekening neemt na een lange pass van Nino Pitta die wordt doorgekopt  door Rick Zondag. Dan wordt het wat rommelig aan beide kanten en het is  Wildervank die vlak voor rust op een 1-2 komt door een goal van Stefan  Wijngaard. Na de thee is sc Angelslo ook de betere ploeg en krijgt veel  kansen en Wildervank probeert op de counter de gelijkmaker te maken maar  het is Angelslo dat de wedstrijd beslist in 1-3 in de 60e minuut.  Mikail Avci komt goed door op het middenveld en na een steekbal kan Rick Zondag strak voorzetten en is het spits Frank Roethof die beheerst  scoort. Een belangrijke overwinning voor sc Angelslo in een overigens sportieve wedstrijd met veel inzet aan beide kanten.
 

Emmen, 23 september 2017
sc Angelslo wint ruim van Erica`86
sc  Angelslo zet vanaf de aftrap direct druk op Erica en de ploeg van  trainer André Steenhuis krijgt gelijk in de 2e minuut al een kans maar  Rick Zondag mist. In de 8e minuut is het Gezim Luli die een 100% kans  naast schiet. Angelslo is beter maar ook Erica krijgt goede kansen maar  Wilco Koopman stuit twee keer op Jarno Brands die goed stond te keepen.  In de 16e minuut krijgt Angelslo een strafschop die door  Ali Arslan  goed wordt ingeschoten. Na hier en daar wat kansjes voor beide teams is  het rust. In de 2e helft wordt Angelslo alsmaar sterker en Erica kan  niet meer bijbenen maar toch is het weer spits Koopman die gevaarlijk op  de lat schiet. In de 54e minuut komt Jeroen de Vries door en zet Ali  Arslan vrij voor de goal 2-0. Rick Zondag breekt door in de 56e minuut  en hij zet  Gezim Luli vrij voor keeper Werring  en hij schiet 3-0 In de  62e minuut is het alweer raak als Gezim Luli weer scoord uit een  voorzet van Ali Arslan 4-0. Bij Erica was het beste er af en Angelslo  speelt de wedstrijd rustig uit. Toch valt er in de 75e minuut de 5-0  voor sc Angelslo als Gezim Luli schiet en de bal via Frank Roethof in  het doel beland. Een goed begin van de competitie voor sc Angelslo die  nu al wordt gezien als titelkandidaat . 

Pupil van de week: 

Dylano Boer 

Emmen, 16 september 2017
sc Angelslo gaat door in de Beker

sc Angelso is er in geslaagd bovenaan te eindigen in de 1e  ronde van de K.N.V.B. Beker door gelijk te spelen tegen Onstwedder Boys. De wedstrijd begint gelijkwaardig met hier en daar een kansje voor beide ploegen. Toch is het Angelslo die op voorsprong komt, Haso Garazlic komt van links en zet strak voor en Gezim Luli schiet hard binnen 1-0   Even daarna is de wedstrijd voor Harm Jan Wilzing van Onstwedde al vroeg voorbij , in een onschuldig duel met Dragan Sladagovic loopt hij een hoofdwond op die gehecht moet worden. Onstwedder Boys wordt sterker en Angelslo is wat slordig in de aannames en keuzes en de kansen worden groter voor Onstwedder maar toch weet Angelslo achterin stand te houden. In de 2e  helft is Onstwedder Boys de iets betere ploeg met prima verzorgd voetbal maar het resulteert niet in doelpunten. Toch komt de ploeg op een 1-1 door een strafschop. Nino Pitta begaat een lichte overtreding en scheidrechter Ebeltjes wijst naar de stip en Gerwin de Wijk schiet prima binnen. In de 75e  minuut had Onstwedder Boys op voorsprong kunnen komen maar de bal raakt de paal. Ook Angelslo kreeg de kans om de wedstrijd te beslissen maar Tugay Yalcin schoot voor open doel net naast in de 87e  minuut. Al met al een sportieve wedstrijd van beide kanten die terecht eindigt in een gelijk spel.

Share by: