Scheidsrechters

Scheidsrechters
SC Angelso is een multi culturele vereniging met veel spelende leden en veel actieve vrijwilliger, waar dagelijks vele mensen aanwezig zijn om alles in de baan te houden. Onderdeel van dit alles is om scheidsrechters te begeleiden en op te leiden.

Bij SC Angelslo hebben we momenteel rond de 500 leden en 16 teams. Het hebben van goed opgeleide scheidsrechters en daarbij de juiste begeleiding is natuurlijk onmisbaar binnen onze vereniging. Sinds het seizoen 2017-2018 beschikt SC Angelslo daarom ook over een actieve scheidsrechterscommissie die voor de arbitrage binnen de vereniging de puntjes ook op de ''i'' wil zetten.

Daarvoor hebben wij ook samen een arbitrage plan opgesteld die ook breed wordt gedragen door alle besturen binnen onze vereniging. Dit draagt ook actief bij voor het behouden van de scheidsrechters, ook voor in de toekomst. 

Hierbij is ook één van de uitgangs-punten om voldoende kwaliteiten binnen onze scheidsrechters te houden en deze dan ook in de toekomst kunnen doorstromen richting de KNVB. 

-> Meer informatie volgt binnenkort.

Björn Klokow

arbitrage@scangelslo.nl

Jeffrey Hol

arbitrage@scangelslo.nl
Share by: